Kontakt oss
Tlf: 92405766

Epost: astridhove@icloud.com

Kurs


Vårkurs 2020 starter 29. januar!

Onsdager 18.15-19.15/20:15 med Lizzie

Dette kurset inneholder trommesolo teknikk og kombinasjoner. Kurset vil gå over 8 ganger fra 18.15 – 19.15. (ikke kurs i vinterferien, uke 9)

Vi leier studio frem til 20.15 – denne timen benyttes til basis/teknikk trening og ellers ekstra trening ved behov. Vi satser på en god utstrekk siste 10 minutter.

Har du en venninne som har lyst til å prøve magedans – ta henne gjerne med. Alltid en gratis prøvetime, første gratis prøvetime er allerede 22. januar.


Kurset går over 8 uker. 

Pris for kurs: 1400,-

Student/honnør: 1000,-


Påmelding til Astrid på epost astridhove@icloud.comMen hva har man på seg? Det kan være vanskelig å vite om du er ny til magedans. Du kan egentlig ha på deg stort sett det du selv ønsker. Kom i treningstøy om du vil! Eller du kan kjøpe en treningsdrakt som denne dressen her, eller denne to-delte saken her. Du må ikke blotte magen om det er ukomfortabelt, men du kan om du vil. Det er lurt å ha relativt tettsittende bukse/tights, så det er lett å se om fot- og knestilling er riktig. Gjerne også litt ettersittende topp, men det er viktig at du er komfortabel.Instruktørene

Astrid Urdalen Hove

Astrid startet med orientalsk dans i 2001, og er en av grunnleggerne i foreningen. Drivkraften hennes kommer fra lærdommen hun hele tiden får gjennom denne type bevegelse og dans, særlig ulike folkloredanser. Hun har deltatt på mange kurs i hele verden, som Egypt, Marokko, Sverige og Danmark.

Lizzie Hagen

Lizzie startet å danse Orientalsk Dans (Egyptisk stil) i 1997. Hun danset i mange år hos Lee Figenschow, hvor hun fikk sin gode grunnteknikk. Hun har under årene også hatt mange andre lærere både fra inn og utland. Lizzie har også lært utrolig mye fra samarbeid med andre utøvere både dansere og musikere/stilarter. Hennes kjærlighet ligger i folkemusikken, hun har spesielt gode referanser i de litt tyngre stilartene i folkedans som Saiidi (Eg), Baladi (Eg), Chikhat (Ma). Hun startet og undervise i 2005 og har vært både på Studio Orient, Bjørnøy`s Fysioterapi, Actic, Family sports club, Kongsberg Danseforening, og er nå og finne på Release Studio i Kongsberg.