Kontakt oss
Tlf: 92405766

Epost: astridhove@icloud.com

Laagens Juvel,

Kongsbergs Orientalske Danseforening

Bakgrunnen for å etablere en orientalsk danseforening I Kongsberg var at vår tidligere ildsjel og instruktør, amerikanske Stephanie Heuer, flyttet tilbake til sitt hjemland I juni 2001. Vi var da en gjeng jenter som brant for å fortsette å danse, til tross for at vi ikke lenger hadde noen instruktør, og grunnlaget for å etablere forening var dermed lagt.


Vi startet opp i det små i ett lite locale uten speiler i Klokkergården, og hele vinteren og våren 2002 trenet vi oss selv en gang i uka. I tillegg leide vi inn en av landets beste innen orientalsk dans, Lee Figenschow, som reiste fra Oslo en gang i måneden for å trene oss. På nyåret 2003 inngikk vi avtale med KOngsberghallen om å leie større og bedre lokaler med speiler. I tillegg til de ordinære treningene hver uke, leide vi inn eksterne instruktører til kurs og samlinger. Da startet vi også en showgruppe som trente konkret med tanke på lokale opptredener i ulike sammenhenger.


Noe av det som er særlig fascinerende med orientalsk dans er at det passer for alle! Uansett alder, kroppsfasong, ambisjoner og ferdighetsnivå. I laagens Juvel har vi medlemmer i alle aldersgrupper, fra 16 - 74!


Om du ønsker å bli med, så er det bare å ta kontakt med oss! Du er hjertelig velkommen til en gratis prøvetime, eller kom gjerne innom oss for å vite mer eller bare ta en titt.


Astrid Hove er vår dedikerte leder og ildsjel. Hun var med å starte foreningen og har stått på utrettelig siden starten for at det stadig skal være ett spennende tilbud I lokalmiljøet I Kongsberg.

Bjørg Kasin


Kasserer

Lizzie Hagen


Kursansvarlig og instruktør

Astrid Urdalen Hove


Leder av Laagens Juvel

Nora Marie Ask


webmaster

Ana Maria Villarroel


Medieansvarlig

Helle 


Styremedlem